Uurnat

Lemmikkieläinten uurnamallisto

Alla on tämän hetken uurnamallistomme. Muita yksittäisiä uniikkikappaleita, poistuvia malleja ja koe-eriä on saatavilla paikan päältä.  Tuhkat saa myös itse tuotuun uurnaan niin halutessaan ilman erillistä maksua.

Suljemme uurnat pysyvästi ellei muuta sovita. Jos haluat esimerkiksi sirotella lemmikkisi tuhkat, muista mainita asiasta että tiedämme jättää uurnan kannen liimaamatta. Postitettavat uurnat suljetaan kuitenkin aina pysyvästi.

Uurnan koko määräytyy lemmikin painon mukaan.

 

Puu-uurnat

Puu-uurnia on kolmea eri tyyppiä:  valkoinen tornimallinen, kuvioitu mahonkinen arkku sekä maalattu arkkumallinen.  Maalattua arkkumallia on saatavilla viidellä eri värillä: pyökki, mänty, tammi, mahonkin ja pähkinä. Valkoista puu-uurnaa ja kuvioitua uurnaa löytyy 3 eri kokoa. Arkkumallia on neljää eri kokoa.

 

Saviuurnat

Kaikki keramiikkauurnamallimme ovat paikallista Varsinais-Suomalaista käsityötä.

Mallistoon kuluu sininen ja valkoinen uurna.  Sinisessä uurnassa on valkoinen kansi ja valkoisessa uurnassa tumma kansi. Uurnassa on keraaminen sydänkoriste nahkanyörillä. Molemmista malleista löytyy neljää eri kokoa. Uurnat ovat maatuvia.

Paikan päällä on myös vanhan malliston  yksittäiskappaleita valittavaksi.

Pahviuurnat

Pahviuurnamme ovat paikallisia Varsinais-Suomalaisia tuotteita.

Pahviuurnia löytyy kolmea eri kokoa.

 Kiviuurnat

Kiviuurnat ovat ”valettua” marmoria/onyksia.  Uurnia löytyy kahta väriä: musta ja valkoinen.  Saatavilla on 3 eri kokoa.